Atmosférická elektřina nás žene stále více do obrátek

To, k čemu jsem se už nedostal v dnešním vysílání, ale k čemu se každopádně dostáváme na semináři Bublina Velryby, je vliv silných jangových energií, konkrétně tedy elektřiny, elektrického přepětí, a následně radiace, na lidská těla.

To důležité je, že tělo v té chvíli začíná DETOXIKOVAT. Snaží se vyladit do optimálního výkonu, zbavit se všeho nepotřebného, ale do značné míry se dotýkáme něčeho, co bez uzardění můžeme nazvat RESET už tak dost poškozeného a otráveného těla. Těžkými kovy, očkováním, tzv. léky, stravou. Odkalování však souvisí s vysokými nároky na detergenty, tedy zejména vodu a soli. A co samotný reset přinese, nevíme, v jednom bodě může třeba klidně dojít k velkému výpadku vědomí lidí. Prostě naráz všichni omdlí – usnou. Za jak dlouho, a kde 🙂 se probudí, je otázka.

Detoxikace je to tak silná a náhlá, že ji poměrně značná část nejvíc otrávených lidí v první vlně záření (v médiích dostala krycí název korona) nepřežila. Nejvíc otrávení jsou zpravidla lidé s cukrovkou a rakovinou.

Proto vám tyto silné výboje přinášejí takové detoxikační stavy, jako jsou průjmy, zvracení, netrávení, motání hlavy, bolesti těla, rozmazaný zrak, nemožnost spánku a další.

ENERGETICKÉ PŘETÍŽENÍ 24.10.2024 –

Naprosto chaotická jízda na horské dráze, která během mnoha smyček generuje silné nábojové špičky, což vyvolává tíhu, únavu, fázovou detoxikaci i spoustu vnitřního neklidu, stresu a emoční lability! –

Extrémní špička včera spadla zcela chaoticky a dosáhla hranice 1388 mV až kolem 20:00, předtím vybuchla jako raketa a pak přešla do delší stagnace na něco přes 7 hodin, přičemž chaotické signály zůstaly ve stagnaci, což navzdory dominantním parasympatickým signálům nezajistilo dobré podmínky pro spánek a nezlepšily se, protože kolem 3:00 ráno. ráno začala energie přecházet do sympatického/anabolického vzestupu a s přibývajícím časem se v ní kondenzovaly náboje s trvale silnými nábojovými špičkami, což sice svědčilo intenzivním alfa snům, ale také se v ní roztočilo napětí a myšlenkový kolotoč. V 8:00 dosáhla energie svého prozatímního MAX na hodnotě 1391,5 mV -.

Jízda na horské dráze v atmosféře nezadržitelně pokračuje a zůstává v poledne se dnem „žáby v mixéru“, s citlivou tělesnou konstitucí, stresem a vnitřním neklidem i nesoustředěností, se silnou detoxikací, která je momentálně aktivní, na čemž by se mělo trochu zapracovat, protože organismus s tak silnými a chaotickými energiemi může svou „úklidovou práci“ dělat jen neoptimálně.- hendrik

Hendrik R Hannes přinesla Leah Fox

Tohle jsou absolutně neuvěřitelná čísla. K tomu tělo ve stresu vylučuje ještě vodu, článek k tomu dnes na jiném místě, o draslíku.

Napsat komentář