Znepokojivé paralely mezi 9/11 a pandemií covidu (1/2)

Makia Freeman

Mezi operací Koronavirus a událostmi z 11. 9. 2001 lze nalézt mnoho společných znaků.

Souvislost obou těchto pečlivě propracovaných akcí je čím dál tím patrnější, jak svět postupuje do další fáze koronavirové operace. Různé země celého světa, včetně Kanady a Austrálie, se chystají spustit digitální identity, biometriku a digitální očkovací průkazy (imunitní pasy), jak Bill Gates předpovídal už před mnoha měsíci. Je naprosto nezbytné, abychom všichni pochopili, že toto je dalekosáhlá operace či cvičení naživo, jehož účelem je fundamentálně přetransformovat společnost v souladu s cíli Nového světového řádu (NWO). Porovnáme-li si současnou koronavirovou operaci s 9/11, uvidíme stejné vzorce a stejnou agendu. Existuje určitý způsob, jímž se zlo zmocňuje dobra. Zaznamenal jsem následujících 16 podobností mezi covidem a 9/11, avšak může jich být i mnohem víc.

1. Masmédia a vlády ustavičně rozdmýchávají strach neustálým zpravodajstvím a propagandou

Mainstreamová média od března neinformují skoro o ničem jiném než o covidu. Cílem je totálně vyděsit obyvatelstvo a přimět je k poslušnosti. Přitom mnoho původních děsových odhadů vůbec nevyšlo: Gatesem vlastněná Světová zdravotnická organizace předpokládala smrtnost koronaviru na úrovni 3,4 %, ovšem později Stanfordova univerzita a CDC určily, že se tento údaj pohybuje mezi 0,1 – 0,26 %; Gatesem financovaná Královská univerzita v Londýně předpokládala, že na nový koronavirus zemřou dva miliony Američanů, přitom tento údaj nepřesáhl 225 000 (a tyto oficiální statistiky jsou až trapně falešné kvůli podvodům s úmrtními listy zesnulých na „covid“). Stejným způsobem na nás po událostech z 11. září 2001 (neboli „9/11“) média valila nekončící propagandu o hrozbě islámského terorismu. Lidé byli nejprve ztraumatizováni a pak sužováni proudem dezinformací, jejichž pravým účelem bylo odvést pozornost veřejnosti od pravých konspirátorů směrem k fiktivním nepřátelům a podporovat v lidech touhu po spasení a ochraně (kterou vláda „zajistila“ v podobě větší kontroly nad občany).

2. Vládní reakce zabije víc lidí než událost sama

V obou případech je vládní reakce horší než údajná hrozba sama, stejně jako je tomu se západní medicínou, která často nabízí horší léčbu, než je sama nemoc. Co třeba taková chemoška? Podle oficiálního narativu 11. září zemřelo asi 3 000 lidí, avšak tato událost zrodila válku s terorem – záminku k americké invazi do Iráku, Afghánistánu a jiných středovýchodních zemí. V jejím důsledku přišlo jen v Iráku o život minimálně milion lidí.

Když začala operace Koronavirus, říkali nám, že musíme dva týdny zůstat doma, abychom „oploštili křivku“, ale teď, po více jak sedmi měsících, pořád lidé chodí v rouškách, udržují odstupy a všechno možné je zavřené. Výsledkem vládních lockdownů je nárůst stresu, úzkosti, deprese, nezaměstnanosti, chudoby, zločinnosti a sebevražd. Mnoho odborníků a organizací (zde, zde a zde) předpokládá, že lockdown více lidí zabije než zachrání.

3. Absence vyšetřování podivných shod okolností

Operaci pod falešnou vlajkou, kterou označujeme jako 9/11, provázela ohromující řada „náhod“, které nikdy nikdo nevyšetřoval; úřady je zametly pod koberec. Například takové pasy, které zázračně vydržely požár budov a padaly k zemi nedotčené; budova, která se sama od sebe sesula k zemi po více než osmi hodinách od chvíle, kdy letadla narazila do jiných budov (ne do ní); stíhačka, která neodstartovala z nejbližší základny. Na covidové operaci je pro změnu fascinující to, že hlavní epidemiolog USA, dr. Fauci, prostřednictvím amerického Národního ústavu zdraví financoval čínské virologické laboratoře ve Wu-chanu, kam přesměroval 3,7 milionu USD na výzkum viru jako biologické zbraně. Také je zvláštní, že americká armáda, Bill Gates a jiné osoby/organizace, jež mají blízko k NWO, přesně takový scénář plánovali už před lety.

4. Představení zcela nového paradigmatu (válka s terorem / válka s virem)

Jak jsem popsal už v březnovém článku Nová válka s biologickým terorismem – všichni jsou podezřelí z asymptomatického přenašečství, neustále probíhá indoktrinace novým paradigmatem biologické bezpečnosti, jehož prostřednictvím oficiální místa míní docílit pokroku ve své agendě kontroly tak, že budou působit na potřebu bezpečí veřejnosti před novým nepřítelem. Ve světě po 9/11 to byla válka s terorismem a smyšleným pachatelem byl bin Ládin. V postcovidovém světě to je válka s bioterorem a smyšleným pachatelem je neviditelný virus. V obou případech se nám tvrdí, že nepřítel může číhat kdekoli a zachránit nás může jen intenzivnější vládní dohled.

5. Mezery v oficiálních verzích událostí

Oficiální verze obou událostí v sobě má víc děr než ementál. Po 11. září jsme měli uvěřit tomu, že teroristé dokázali navést letouny do budov tak šikovně, že by to nezvládl ani mnohý zkušený pilot. Fyzikální zákony byly odsunuty stranou: letecký kerosin prohořel skrz beton a ocel navzdory tomu, že tohle prostě letecké palivo nedokáže. Teď při covidu máme věřit, že virus je doslova všude, přenáší se na penězích, na površích přežívá dny a týdny a daří se mu přenos prostřednictvím asymptomatických přenašečů, ačkoli tohle nikdy žádný jiný známý virus neuměl.

6. Kdo všechno o tom věděl předem?

Proč BBC informovala o pádu budovy č. 7 předtím, než k tomu skutečně došlo? Proč sanfranciskému starostovi Williemu Brownovi a spisovateli Salmanu Rushdiemu někdo zavolal, aby nenastupovali do letadel směr New York? Proč čínská vláda uspořádala cvičení na koronavirovou epidemii tři týdny před wuchanskými vojenskými hrami? Proč americká vláda zrealizovala tolik simulací, cvičení a přijetí zákonů, které byly evidentní přípravou na koronavirus?

7. Událostem předcházela podezřelá cvičení

Podle Kevina Ryana NORAD v průběhu dvou let předcházejících událostem z 9/11 provedl 28 cvičení na únos letadla v USA, jedno pak simulovalo náraz do budovy OSN v New Yorku. Webster Tarpley zjistil, že samotného 11. září 2001 se odehrávalo 46 různých cvičení! Co se týče operace Koronavirus, té předcházela nechvalně proslulá simulace „Event 201“, která počítala se zavlečením koronavirové nákazy do USA. Zařadila se tak do zástupu dalších podobných simulací a cvičení – jmenujme si například Dark Winter (2001), Atlantic Storm (2005), Clade X (2018) nebo Crimson Contagion (2019).

8. Insider Trading

Tento anglický termín popisuje obchodování s akciemi firmy osobou, která má přístup k cenným neveřejným informacím dané firmy („insiderem“), ale lze jej rozšířit i na politiky a podobné vysoce postavené osoby, které vědí víc než my ostatní. Co se týče 9/11, popisuje četné podezřelé obchody s akciemi před samotnou událostí tato studie. A předtím, než udeřil COVID, mnoho politiků (zvlášť senátorů) zrealizovalo nečekaně „prozíravé“ akciové transakce.

9. Bohatí zbohatli, chudí zchudli

Není to zvláštní, jak z těchto katastrof a krizí mimořádně profitují velcí hráči? Po 9/11 si hodně pomohla korporace Halliburton, armádní subdodavatelé a ropné společnosti s průmyslovými zájmy v Iráku/Afghánistánu. Při koronaviru vzrostlo jmění určitých miliardářů o neuvěřitelných 27 %. V obou případech se bohatí a mocní stali ještě bohatšími a mocnějšími.

-pokračování-

Napsat komentář