Blíží se Slunovrat

Jsme již jen 4 dny před úhlovou otočkou Slunce, resp. Země, což přináší kulminující vysoký stupeň záření, a v létě samozřejmě i tepla. Ono je to podobně i 21.12., jen ne vždy je to vnímatelné a někdy to je jen otázka pár hodin, kdy se oteplí. Lze očekávat však i prudké konfliktní energie, statická elektřina může způsobovat vydatné bouře, event. kroupy.

Ve zvýšené radiaci jsou v permanenci zejména:

1) vaše oči

2) vaše srdce

3) nadledvinky

4) játra

5) štítná žláza

Je dobré hodně odpočívat, jíst hodně chladných jídel, zeleniny a ovoce, citrusy, pomáhá i káva a čaj, více sladké, pít zásaditou, jinovou vodu. A hodně soli, jak sodíkaté, tak zejména draslíkaté. Nezapomínat přitom ani na 2 zbývající soli: hořčík, a vápník. Podobný žár pak obvykle přichází ještě několik srpnových týdnů, to souvisí s americkým bombardováním Japonska jadernými zbraněmi v roce 1945.

Samozřejmě, nezapomínejte, že každý Slunovrat se můžete přihlásit i do mé esot. abonentské fcb skupiny Svatý Přístav (veksvetla@gmail.com)

Pamatujete, jak v roce 2003 umíraly “na covid”, tedy na horko, desítky tisíc francouzských seniorů? Já ano. Číslo se nakonec myslím zastavilo kolem 40 tisíc? Ale vedra ve Francii byly podle odkazu níže větší, než dnes, ještě v roce 2019 – až 45 stupňů. Že zrovna 2019, že? A cca do 9 měsíců to v Evropě přišlo.

veksvetl

Vydavatel a šéfredaktor OSUD.cz a Věk světla.

veksvetl has 840 posts and counting.See all posts by veksvetl

Napsat komentář