Zítko ve slovenské věznici v ohrožení života, JMM žádá lékaře o intervenci a veřejnost o podporu

3.8.

K naléhavé situaci těžce nemocného a hladovějícího Pavla Zítka, obviněného českým režimem a zadržovaného ve vydávací vazbě na Slovensku, se dnes vyjádřil i jiří maria mašek, vydavatel Věku Světla a veřejný mluvčí části české veřejnosti.

Český režim a dezinformační masová média dlouhodobě svévolně označují ty, kteří nesouhlasí s vládním narativem ohledně tzv. pandemie covidu, nebo války na Ukrajině a v Palestině protektorů Fialy a Pavla jako dezoláti, nebo dezinformátoři.

Zkuste psát protest na slovenskou ambasádu v Praze či poprosit pana Fica o osobní intervenci.

Každý den ve 21 hodin po dobu 3 dnů se sejdeme k tiché modlitbě Programátorovi teto reality za zachranu života a zdraví PZ. Děkujeme 🙏🙏🙏

Modlitba všech, kteří se chtějí připojit k tiché modlitbě za podporu ke zdraví kandidáta na českého prezidenta, a předního disidenta proti režimu premiéra Fialy, Pavla Zítka, kterého slovenský režim neoprávněně od konce června na základě euro-zatykače zadržuje ve vydávací vazbě v Nitře, a jenž drží 33 dní protestní hladovku, začíná ve 21:00 hodin. K modlitbám se pohroužíme i v pondělí a v úterý. Viz mé dnešní vysílání.

Děkujeme za připojení se. Děkujeme, Pavle!

Podrobnosti o zdravotním stavu Pavla Zítka.

Režimní média se vyjádřila k zadržení P.Z. na Slovensku takto. (viz seznam.cz)

veksvetl

Vydavatel a šéfredaktor OSUD.cz a Věk světla.

veksvetl has 918 posts and counting.See all posts by veksvetl

Napsat komentář