Studie o účinnosti některých antiparazitik na rakovinu konečně publikována v solidním lékařském časopise

Ethan Huff

Mezinárodní časopis Journal of Orthomolecular Medicine publikoval 19. září 2024 studii, která vůbec poprvé v recenzované podobě dokazuje, že jsou tři generické odčervovací medikamenty – ivermektin, mebendazol a fenbendazol – účinnými léčebnými prostředky proti rakovině.

Doktoři William Makis, Paul Marik, Ilyes Baghli a řada dalších vědců a lékařů z The Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC – Aliance lékařů v první linii péče o pacienty s COVIDem-19) dali vzniknout fenomenální výzkumné studii, jež má potenciál zachránit život mnoha pacientům s rakovinou, kteří by jinak museli podstoupit konvenční léčbu, jako je chemoterapie a ozařování, se všemi jejími riziky.

Dr. Makis ve svém tweetu o nové studii poděkoval hlavním autorům dr. Baghlimu a dr. Pierricku Martinezovi s tím, že se jedná o neuvěřitelně inspirativní práci věnovanou účinným lékům, které se původně používaly k úplně jinému účelu (antiparazitika) a do popředí zájmu alternativní medicíny se dostaly v důsledku pandemie wuchanského koronaviru (COVID-19).

„Doufám, že tato recenzovaná práce položí základy pro zcela novou budoucnost léčby rakoviny,“ napsal Dr. Makis na Twitteru.

„Mnozí z vás vědí, že jsem pomohl tisícům pacientů s rakovinou pomocí vysokých dávek ivermektinu, mebendazolu a fenbendazolu. S těmito léky již začínáme zaznamenávat neuvěřitelné úspěchy.“

(Související článek: Určitě si také přečtěte zprávu o synergických účincích kombinace ivermektinu s fenbendazolem jako profylaktického a léčebného onkologického protokolu, kterou jsme publikovali v loňském roce.)

mRNA COVID injekce vedly podle dr. Makise ke kolapsu mainstreamové onkologie

Po spuštění masové očkovací kampaně se počet případů turbo rakoviny začal zvyšovat do té míry, že zdravotnický systém, a zejména obor onkologie, přestal být schopen zvládat to obrovské množství nemocných a umírajících pacientů s rakovinou, u nichž se toto onemocnění po aplikaci COVID injekcí objevilo.

Dr. Makis popisuje tento jev jako kolaps mainstreamové onkologie, za který jednoznačně viní rozšíření (jeho slovy) „kontaminovaných mRNA vakcín proti COVIDu-19“.

„Většina onkologů se zřekla Hippokratovy přísahy, dala kontaminované mRNA vakcíny všem svým pacientům s rakovinou a aplikovali si je i sami,“ píše Dr. Makis.

„Některé onkology již postihla srdeční zástava, krevní sraženiny a turbo rakovina; to všechno tyhle injekce způsobují. Jiní náhle zemřeli. Tito onkologové strčili hlavu do písku a vzdali se všeho, co je potřeba k tomu, aby byli dobrými a kompetentními lékaři.“

V první řadě je nutné nenechat si už aplikovat žádné vakcíny na bázi mediátorové RNA – jen tak je možné zabránit šíření turbo rakovin. Pokud již člověk rakovinou trpí, doporučuje nová práce Makise a spol. následující protokol:

Ivermektin

Nízkostupňové karcinomy:

Dávka 0,5 mg / kg tělesné hmotnosti 3x týdně

Karcinomy středně těžkého stupně:

Dávka 1 mg / kg tělesné hmotnosti 3x týdně

Karcinomy vysokého stupně:

Dávka od 1 mg / kg tělesné hmotnosti do 2 mg / kg tělesné hmotnosti denně

Mebendazol / fenbendazol

Nízkostupňové karcinomy:

Dávka 200 mg mebendazolu denně

Karcinomy středně těžkého stupně:

Dávka 400 mg mebendazolu denně

Karcinomy vysokého stupně:

Dávka 1 500 mg mebendazolu denně

Dávka 1 000 mg fenbendazolu  třikrát týdně

Co si o nové terapii myslí obyčejní lidé

K použití antiparazitik k onkologickým účelům se rozepsali diskutující na síti X / býv. Twitteru. Uživatelka GinaH (@ginahens1) popsala, jak si uvedená léčiva koupila v lékárně a užívala je zároveň s podstupováním konvenční léčby, což byla v jejím případě chemoterapie, imunoterapie, operace a ozařování, protože její nádor byl v terminálním stadiu. Prý to fungovalo.

Někteří diskutéři se zamýšleli nad možností, že by rakovina nakonec mohla být něco jako parazitická nemoc.

Jiní vyjadřovali radost nad tím, že se takováto studie objevila v solidním, odborně recenzovaném vědeckém časopise: „Konečně průlom! A teď počkejte, až zjistí, že hydroxychlorochin ničí plicní karcinomy.“

Všichni se však shodli na tom, že je nehoráznost potlačovat informace o přípravcích, které mohly a mohou zachránit tolika lidem život.

Další informace o možnostech, jak se chránit před rakovinou, najdete na stránkách CancerSolutions.news.

Zdroj

Napsat komentář