Evropské elity začínají lidská těla zvykat na hmyz, lidem zřejmě definitivně změní DNA

Pojídání hmyzu znamená výrazné zvýšení rizika parazitů, které hmyz obsahuje, snížení vašeho imunitního systému o 30-40% a další studie velmi jasně ukázali, že pojídání hmyzu způsobuje nevratné změny ve struktuře a fungování vašeho organismu … prof. Peter Staněk

red.: Elity začínají učit lidská těla jíst hmyz, zatím víceméně homeopatické množství bude přidáváno do pečiva, cereálií, těstovin.

2023 – Lidé nyní budou jíst hmyz, aniž by o tom věděli.

Od nového roku 2023 dala EU povolení přidávat hmyz (cvrčky domácí) do pečiva, těstovin a dalších polotovarů „pro širokou veřejnost“.Přestože je o alergiích a možných anafylaktických reakcích publikováno příliš málo poznatků, Evropská komise zastává názor, že není třeba uvádět žádné zvláštní požadavky na označování možných alergických reakcí.Avšak ti, kteří mají alergii na korýše, měkkýše a roztoče domácího prachu, s vysokou pravděpodobností také trpí alergickými reakcemi při konzumaci produktů s přidanými cvrčky domácími.Může také vést k novým alergickým reakcím na substrát, kterým je hmyz krmen.Proto existuje požadavek na označování pouze v případě, že výrobek obsahuje prášek „Acheta domesticus“.To znamená, že lidé musí sami zjistit, že „Acheta domesticus“ se mele na prášek a přidává se do potravin.Začíná 24. ledna 2023.Za schválení odpovídá:Ursula VON DER LEYENOVÁ

☠️
☠️
☠️
☠️
☠️
☠️
☠️
☠️
☠️

Následující produkty „pro širokou veřejnost“ budou brzy v prodeji s přidanými cvrčky (Acheta domesticus):- Vícezrnný chléb- Vícezrnné rohlíky- Sušenky a tyčinky- Cereální tyčinky- Suché premixy pro pečivo- Sušenky- suché plněné a neplněné těstovinové výrobky-omáčky- výrobky z brambor- Pokrmy na bázi luštěnin a zeleniny- Pizza- Obecné těstoviny a výrobky ze sušené syrovátky- Masové analogy (vegetariánské alternativy masa)- Polévky a polévkové koncentráty, polévkový prášek- Svačinky na bázi kukuřičné mouky- Nápoje podobné pivu- Čokoládové výrobky, ořechy a olejnatá semena- Svačiny (kromě chipsů) a masné polotovaryAť si každý přečte deník EU sám, zde je zdroj – Úřední věstník Evropské unie, 01.04.2023https://eur-lex.europa.eu/legal-content/…To je skutečný důvod, proč elity chtějí, abychom jedli hmyz: obsahují velké množství chitinu v jejich kůži a krunýři! Chitin je pro lidský organismus škodlivá látka a je spojován s dědičnými chorobami(!) (Gaucherova choroba a sarkoid). Zvýšené hodnoty chitinázy lze detekovat také v plicní tkáni u těžkého astmatu. Proto pomalým začleňováním hmyzu do krmiva pro zvířata a do naší NOVÉ stravy vystavujeme naše těla obrovskému riziku smrti na různé nemoci, to je záměr!!

zdroj

Napsat komentář