Achtung, bitte! Čína možná z Olympiády zašle do světa další problémový pozdrav, mnohem větší. Krvácivou horečku (marburg), znovu spojenou s extrémní toxicitou buněk!

ŠOKUJÍCÍ ZPŮSOB: Čína během olympijských her vypustila další biologickou zbraň… virus hemoragické horečky… zde jsou informace o výživě a o tom, co ho může v krvi zablokovat.

Pondělí, 14. února 2022 Autor: Mike Adams

Tento článek může obsahovat prohlášení, která odrážejí názor autora



Obrázek: ŠOKUJÍCÍ ZPŮSOB: Čína během olympijských her vypustila další biologickou zbraň… virus hemoragické horečky… zde jsou výživové informace o tom, co ho může v krvi ZABLOKOVAT

(Natural News) V bombastickém rozhovoru s JD Ruckerem (viz níže) bývalá hongkongská viroložka a whistleblowerka ČKS Dr. Li-Meng Yan – která měla celou dobu pravdu ohledně získaného původu SARS-CoV-2 – veřejně prohlásila, že ČKS a PLA vypouštějí na sportovce a účastníky olympijských her v Pekingu novou, uměle vytvořenou biologickou zbraň. Toto záměrné vypuštění je podle doktorky Yan načasováno tak, aby se nakazili účastníci z desítek zemí celého světa, kteří pak nevědomky přenesou hemoragickou horečku do svých domovských zemí, a rozpoutají tak další vlnu globální pandemie.

V následujícím videu od JD Ruckera, které se objevilo na serverech Rumble a Brighteon, přejděte na čas 42:00 a poslechněte si, jak Dr. Yan tuto skutečnost podrobně vysvětluje. JD Ruckera najdete na webu Substack.com.

  

Dr. Yan to také vysvětlil ve veřejném tweetu takto:

Podle Creative Destruction Media: „Dobře informované zdroje informovaly CDMedia, že ozbrojené síly Čínské komunistické strany, Lidové osvobozenecké armády, spustily během olympijských her v Pekingu další virus na vlastní lidi, aby se sportovci a diplomaté vrátili domů a nakazili zbytek světa, zejména Západ.“

CDM také vysvětluje, jak byl virus upraven, aby se prodloužila jeho inkubační doba a měl co největší globální dopad:

Virus byl v laboratoři upraven tak, aby inkubační doba byla delší než obvykle, nyní se předpokládá 3-4 týdny, aby se návštěvníci Pekingu mohli vrátit domů bez jakýchkoli příznaků během převozu… Virus je prý vysoce přenosný a způsobuje krvácení mnoha tělesnými otvory, dokonce i kůží.

O léku na předpis, který je schválen k léčbě mnohočetného myelomu, je známo, že v Číně funguje jako „protilátka“ na jejich uměle vytvořenou biologickou zbraň

Fascinující je, že podle doktorky Yan ČKS již zná protilátku proti své nové biologické zbrani hemoragické horečky a aktivně nakupuje lék společnosti Johnson & Johnson, který tuto funkci plní.

Podle zdrojů Dr. Yan se lék jmenuje Darzalex (daratumumab) a je velmi drahý a poněkud neobvyklý. Nemá zdaleka tak širokou dostupnost jako ivermektin.

Lék působí tak, že se zaměřuje na glykoprotein CD38, který je u pacientů s mnohočetným myelomem nadměrně exprimován. Předpokládá se, že uměle vytvořená biologická zbraň hemoragická horečka způsobuje v těle přílivovou vlnu produkce CD38, která narušuje funkci imunitního systému a způsobuje náhlou buněčnou smrt (mimo jiné).

Ze stránky Science Direct o CD38:

CD38 je membránový glykoprotein typu II, který hraje roli v buněčné adhezi, migraci a přenosu signálu. Kromě toho je CD38 ektoenzymem, který se podílí na tvorbě metabolitů nukleotidů, jako je ADP-Ribóza (Lee, 2006). Exprese CD38 je vysoce regulována na lidských plazmatických buňkách a zejména na buňkách MM.

Ze stránek NIH / PubMed je zde studie popisující, jak lék společnosti J&J cílí na glykoprotein CD38 a léčí rakovinu mnohočetného myelomu:

Daratumumab je lidská monoklonální protilátka, která se zaměřuje na CD38, buněčný povrchový protein, který je nadměrně exprimován na buňkách mnohočetného myelomu (MM). Předklinické studie ukázaly, že daratumumab vyvolává smrt buněk MM několika mechanismy, včetně cytotoxicity závislé na komplementu (CDC), cytotoxicity závislé na protilátkách (ADCC), buněčné fagocytózy závislé na protilátkách (ADCP) a apoptózy.


Vztah mezi CD38 a NAD+

Ačkoli se jedná o zjednodušení, v každém lidském těle existuje vztah mezi CD38 – „špatným“ proteinem“ – a NAD+ – „dobrou“ molekulou. NAD+ je zkratka pro nikotinamidadenindinukleotid.

Zjednodušeně řečeno, když je hladina NAD+ příliš nízká, způsobuje to nadměrnou expresi CD38. Vyšší hladina CD38 vede k zánětům a poruchám buněk a zároveň potlačuje NAD+, což vede k sebeposilující spirále zánětů, stárnutí, nedostatku buněčné energie a dalším zdravotním problémům.

Dr. J. E. Williams, lékař zabývající se komplementární medicínou a bojem proti stárnutí, publikoval vynikající článek vysvětlující dynamiku toho všeho. Jmenuje se „Jak dosáhnout 100 let života s NAD+“.

Jeho článku a doporučením se podrobně věnuji v dnešním podcastu Situation Update (níže).


Úžasné tajemství život zachraňujících antokyanů – které si můžete vypěstovat sami

Jednou z klíčových strategií, kterou Dr. Williams odhaluje, je způsob, jak potlačit produkci CD38 pomocí antokyanů, což jsou pigmentové molekuly, které se nacházejí v potravinách a bylinách. Při pohledu na čerstvé produkty a rostliny zjistíte, že téměř každá rostlina s tmavě červenou, tmavě modrou nebo načernalou barvou je plná antokyanů, které patří do skupiny funkčních rostlinných molekul známých jako flavonoidy.

Černý rybíz, ostružiny, maliny, borůvky, červené zelí, fialová kukuřice a další podobné rostliny s výrazným barevným pigmentem jsou funkční, léčivé rostliny. Jak zdůrazňuji ve svém podcastu níže – který je opravdu jedním z nejdůležitějších, jaké jsem kdy publikoval -, můžete si také vypěstovat vlastní antokyany pomocí neelektrických hydroponických pěstebních systémů, které nepoužívají elektřinu ani pohyblivé části. Jednoduchým zasazením červeného zelí, červeného dubového salátu, lilku nebo jiných druhů ovoce či zeleniny budete těžit z výroby antokyanů matkou přírodou, které můžete jíst jako přírodní lék (nechť je tvé jídlo tvým lékem).

Teoreticky – i když to zatím nebylo prokázáno v klinických studiích – by vysoký příjem přírodních rostlinných antokyanů mohl zastavit nadměrnou expresi CD38 při vystavení viru hemoragické horečky nebo útoku nanočástic, a tím zabránit smrti. Jedná se o pracovní teorii, ale je to věrohodná teorie, která má kořeny ve vědě o výživě. Pozoruhodné je, že konzumace většího množství antokyanů nemá žádné stinné stránky, protože je široce zdokumentováno, že pomáhají předcházet zánětům, rakovině, neurodegenerativním poruchám a mnoha dalším nemocem nebo zdravotním stavům. Strategie záměrné konzumace většího množství POC (barevných rostlin) jako profylaktické (preventivní) strategie proti možnosti vystavení se nové čínské biologické zbrani tedy nemá žádné stinné stránky.

Kromě antokyanů pocházejících z běžných potravin navrhuje Dr. Williams některé další molekuly rostlinného původu, které mohou být užitečné při potlačování hladiny CD38 v těle:

Taxifolin je flavonoidní antioxidant dihydroquercetin. Ten potlačuje rakovinné buňky, snižuje zánět a je užitečný při léčbě kardiovaskulárních a chronických jaterních onemocnění.

Apigenin je rovněž flavonoidní antioxidant. Apigenin prochází hematoencefalickou bariérou a snižuje zánět, zlepšuje funkci buněk, zlepšuje zdraví mozku a má protirakovinné účinky.

Luteolin je další flavonoid vyskytující se v rostlinách a léčivých bylinách. Snižuje zánět, má protirakovinné účinky a reguluje metabolismus estrogenů.

Kallistefin je antokyanin, druh flavonoidu, který dodává potravinám tmavě modrou barvu, jako jsou borůvky a hroznové víno. Dobrým zdrojem kallistefinu jsou granátová jablka.

Kuromanin je antokyanin, který se nachází v listech moruše, chryzantémě, ibišku, černém rybízu, červených malinách, liči a peruánské fialové kukuřici.

Jak uvádím ve svém podcastu níže, všechny tyto látky lze získat odšťavňováním čerstvého ovoce a zeleniny a konzumací těchto syrových, živých šťáv. Nezapomeňte, že vařením mohou antokyany tyto jemné molekuly degradovat / zničit, takže je obvykle musíme konzumovat v syrové podobě. To je jedna z klíčových výhod životního stylu založeného na syrové stravě (tj. David Wolfe, odborník na syrovou stravu, strávil desítky let tím, že lidi o těchto výhodách učil, a má pravdu).

Všimněte si, že antokyany jsou přítomny také v bobulích acai a mnoha různých druzích bobulovitého ovoce. Příbuzné molekuly známé jako fykokyany se v obrovském množství nacházejí v některých druzích mikrořas, jako je spirulina. Na velmi vysokém zastoupení fykocyaninů ve spirulině si zakládá havajská společnost „Cyanotech“, která dodává astaxanthin a spirulinu do průmyslu doplňků stravy. (Před mnoha lety jsem si prohlédl zařízení společnosti Cyanotech a viděl jsem jejich laboratoř, kde extrahovali fykokyany pro výrobu lékařských barviv používaných v lékařských zobrazovacích aplikacích).

Kořen slova „cyan“ odkazuje na modravou barvu. Slovo „antokyany“ tedy vychází z představy modrých barevných molekul. Barva naznačuje mnoho věcí o jejím funkčním využití v lidském zdraví.

Pokud si o tom všem chcete něco přečíst, zde je vědecký článek publikovaný v roce 2017, který přinesla Národní lékařská knihovna: Antokyanidiny a antokyany: barevné pigmenty jako potraviny, farmaceutické přísady a potenciální přínosy pro zdraví.

Z abstraktu této studie:

Antokyany jsou barevné ve vodě rozpustné pigmenty patřící do skupiny fenolů. Tyto pigmenty jsou v glykosylovaných formách. Antokyany zodpovědné za barvy, červenou, fialovou a modrou, jsou v ovoci a zelenině. Vysoký obsah antokyanů mají bobuloviny, rybíz, hrozny a některé tropické ovoce. Červeně až purpurově modře zbarvená listová zelenina, obiloviny, kořeny a hlízy jsou jedlé zeleniny, které obsahují vysoké množství antokyanů. Mezi antokyanovými pigmenty je hlavním antokyaninem, který se nachází ve většině rostlin, kyanidin-3-glukosid.

Kromě využití antokyanidinů a antokyanů jako přírodních barviv jsou tyto barevné pigmenty potenciálními farmaceutickými složkami, které poskytují různé příznivé zdravotní účinky. Vědecké studie, jako jsou studie na buněčných kulturách, zvířecích modelech a klinické studie na lidech, ukazují, že antokyanidiny a antokyany mají antioxidační a antimikrobiální účinky, zlepšují zrakové a neurologické zdraví a chrání před různými nepřenosnými chorobami. Tyto studie dokládají zdravotní účinky antokyanidinů a antokyanů, které jsou způsobeny jejich silnými antioxidačními vlastnostmi. Na ochranných účincích se podílejí různé mechanismy a dráhy, včetně dráhy vychytávání volných radikálů, dráhy cyklooxygenázy, dráhy mitogenem aktivované proteinkinázy a signalizace zánětlivých cytokinů.

Všimněte si, že všechny tyto molekuly jsou rozpustné ve vodě, což znamená, že pokud jste dehydratovaní nebo nemáte zajištěn dobrý metabolismus buněčné hydratace, vaše tělo nebude schopno distribuovat tyto molekuly tam, kde jsou potřeba. Správná hydratace je pro distribuci těchto funkčních molekul do celého těla zásadní. Nedávno jsem dělal rozhovor se zakladateli společnosti Energized Health Johnem a Chelsea Jubileeovými, kteří jsou odborníky na buněčnou hydrataci a mají zdravotní koučovací program, který učí lidi, jak výrazně zlepšit nitrobuněčnou hydrataci. Tento videorozhovor si můžete prohlédnout na tomto odkazu. (Odmítnutí odpovědnosti: Energized Health je sponzorem Brighteon.TV)

Výše uvedený vědecký článek také uvádí obsah antokyanů v běžných potravinách, především v ovoci:

Typy antokyanů a antokyanidinů v ovoci:
(Euterpe oleracea Martius) – celé plody [43].
cya-3-glu, cyan-3-rut, del-3-gal, del-3-glu, del-3-rut, peo-3-glu

Berberis lycium (Berberis lycium Royle) – celý plod [44]
cya-3,5-dihex, cya-3-gal, cya-3-glu, cya-3-lat, cya-3-rut, del-3-glu, mal-3,5-dihex, pel-3,5-diglu, pel-3-pentoxilhex, pel-3-rut, pel-hex, peo-3-rut

Borůvka (Vaccinium myrtillus L.) – celý plod [45]
cy-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-glu, del-3-gal, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-ara, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu.

Ostružiník (Rubus fruticosus L.) – celé plody [46,47]
cya-3-glu, cya-3-rutl del, mal, pel, pel-3-glu, peo

Černý rybíz (Ribes nigrum L.) – celé plody [46]
cya-3-glu, cya-3-rut, del-3-glu, del-3-rut

Borůvka (V. corymbosum L.) – celý plod [46]
cya-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-gal, del-3-glu, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu

…. seznam pokračuje na adrese: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC5613902/

Články o funkčních fytonutrientech publikujeme také na stránkách Phytonutrients.news.


Závěr: Připravte se na novou celosvětovou epidemii hemoragické horečky a připravte se na ni s využitím znalostí o výživě.

Pokud má Dr. Yan pravdu, náš svět bude brzy vystaven něčemu podobnému jako „COVID 2.0“ – ale mnohem horšímu, pokud se jedná o uměle vytvořenou biologickou zbraň hemoragické horečky.

Na rozdíl od případu s covidem neexistuje žádný jednoduchý, levný a široce dostupný lék, o kterém bychom věděli, že zabrání 80 % úmrtí (nebo se tomu dokonce blíží). Ivermektin zachránil nespočet životů v souvislosti s kovidem, ale ivermektin není účinný proti hemoragické horečce (alespoň o tom nevíme).

To podtrhuje význam nutriční připravenosti – připravit terén svého těla na nápor agresivních, smrtících nanočástic nebo kmenů „virů“, které jsou zřejmě nasazovány proti lidstvu v rámci eskalace globální války proti lidské rase.

U kovidu nejrychleji umírali lidé s komorbidními faktory, jako je vysoký krevní tlak, cukrovka a respirační onemocnění. Pokud jde o záchvaty hemoragické horečky, může se ukázat, že nejzranitelnější mohou být ti, kteří se špatně stravují a žijí ze zpracovaných potravin ochuzených o živiny.

Všechny podrobnosti se dozvíte v dnešním silném podcastu plném informací zde:

  

Brighteon.com/afa7fb73-a9fe-4b77-9434-13b9242c477d

zdroj, translation via deepl and deeps

Edit: 16.2.22 v 1.37

(abonenti mohou najít doporučení na doplňky uvedené v tomto článku, nebo s ním související, zde)

Napsat komentář